Choose Your Browser

Q - SHINE VITAMIX C BY QASRINA - COVSTORE
Double Tap To Zoom
Q - SHINE VITAMIX C BY QASRINA
MYR 50.00
Quantity
Estimated Delivery Time
Estimated Delivery Time by courier 7 - 14 Working Days due to Movement Control Order. Please Be Patience. Thank you.

Selalu kita jumpa victamin C takut nak makan, sebab majoriti vitamin c di luar sana mengandungi perasa dan gula,

Makan ja tak sampai seminggu badan dah naik teruk, selera makan pun memuncak.

Tapi kan... Dengan QSHINE VICTAMIN C ni uolz tak perlu isau dah dengan selera makan dan berat badan nih.. Kami jamin dengan pulangan jika berat anda naik.

Formula terbaik gabungan KURMA + MADU + AVEROLA CERRY + OREN dan PURE VITAMIN C ni inshaallah mampu membantu anda mendapat kan berat badan yg ideal.

 

Nota : Kalau nak order secara borong (10 botol ke atas) untuk harga ejen boleh hubungi 0128770755.

Best viewed in Chrome Browser. Login to AVANA Dashboard.
Copyright Reserved 2020
Powered with
by AVANA
Click Below To Share